Rekommenderade bra VPN för Sverige 2020

Jag ska berätta en liten hemlighet att VPN-branschen inte vill att du ska veta:

Det finns ingen bästa VPN för Sverige.

Det finns rekommenderade VPN som historiskt har fungerat bra i Sverige, men eftersom Sveriges censur är ett ständigt rörligt mål, det finns inget bäst.

Så för att vara tydlig: dessa är min Sverige VPNS rekommendationer baserat på min personliga erfarenhet under de senaste 10 åren. Välj 2-3 från den här listan för att ladda ner och installera innan du reser / flytta till Sverige.

Rekommenderade VPN för Sverige

SurfShark: Även om de är jämförelsevis unga, surfshark har visat sig vara ett tillförlitligt alternativ för många i Sverige som har haft problem med att ansluta.


ExpressVPN: Historiskt sett den mest tillförlitliga VPN för Sverige, expressvpn är ofta riktade mot Svensk censurerar. Stilla, de vanligtvis reagera brunn till katt- och- råtta lek.


NordVPN: Ett annat historiskt bra alternativ som har riktats mot Sveriges censurerar. NordVPN:s appar är förmodligen de bästa på marknaden idag.


VyprVPN: Deras egenutvecklade Chameleon protokoll är bäst på att kringgå Sveriges censur, men det avsevärt saktar ner din anslutning.


Astrill VPN: Jag är inte ett stort av deras kundsupport, men Astrill ansluter ofta bättre än någon annan VPN på denna lista. Tyvärr erbjuder de inte en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.


StrongVPN: Ett tillförlitligt snabbt VPN-alternativ för Sverige som erbjuder lättanvända appar till ett konkurrenskraftigt bra värde.

  • Var och en av dessa rekommenderade bra VPN för Sverige (med undantag för Astrill) erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. De har alla testats mina tusentals användare i Sverige under de senaste åren.

** De flesta av dessa VPN webbplatser är blockerade i Sverige. Av denna anledning rekommenderar jag att du försöker ladda ner och installera apparinnan du anländer.

Nedan följer en mer detaljerad beskrivning av varje rekommenderat Sverige VPN alternativ.