Hur kan jag köpa sexdockor utan att bli fångad av hustru?

Njuter sexliv är något som varje person vill men efter någon gång med din partner, saker kan tenderar att bli lite tråkigt. Du vill lägga in lite krydda i ditt liv. I de flesta fall, din partner kommer överens om att några roliga experiment som rollspel eller olika positioner. I sällsynta fall kan dock din partner inte vara öppen för något annat än traditionellt sex. Detta kan lämna dig i lite av en quandary. Visst kan du inte tvinga någon att göra vad de inte vill göra! Likaså fusk är också ur fråga! Din hand kan stödja dig under en tid men efter ett tag, även det blir tråkigt. Vad gör du i ett sådant fall?

Diskretion vid leverans:

Det är där sexdockor kommer för att se till att du har tid av ditt liv! Du kan köpa Sexleksaker inklusive liv som sexdockor. Det finns många sätt att köpa hög silikon kärleks dockor i Miami, men det bästa valet är att göra det på nätet. De flesta människor tror att om du köper sex dockor på nätet, kommer det att upptäckas lätt av sin fru. Detta är inte fallet längre och din anonymitet är omsorgsfullt bevarad.

Den vanligaste oron är förstås under leveransen av produkten. Med tanke på den känsliga karaktären hos den produkt som levereras, är du som köpare ges full diskretion. Du kan enkelt välja när och var du ska få produkten levererad. Du kan välja att få dockan levererad i ditt hem, eller på en väns plats eller till och med på en förvaringsplats. Detta innebär att du har absolut frihet att välja din leveransplats.

Du kan också välja leveranstid. Detta innebär att du kan schemalägga din leverans när som helst när du är helt säker på att det inte blir någon runt för att ta reda på vad du beställt. Dessutom är din närvaro vid tidpunkten för leverans nödvändig. Om du inte kan ta leveransen, kommer kurir företaget ger dig möjlighet att boka om din leverans eller låta dig komma till en plats där du diskret kan samla ditt paket.

Dockan förpackas på ett speciellt sätt för att se så diskret som möjligt. Om inte någon faktiskt går igenom lagren och lager av förpackningar dockan anländer, kommer det att vara omöjligt att berätta vad paketet innehåller. Detta, naturligtvis, ser också till att din docka kommer fram i ett ursprungligt skick, med inte en fläck eller ett märke på det!

Sekretess vid betalning:

Betalningsmetoden är en annan anonymitet oro. Ett kontantkort är ett bra val att märkesvaror Onani Leksaker för män i San Diego. Det gör att du kan betala diskret för ditt köp som ingen förklaring eller dokumentation genereras vid månadens. Det kan finnas fall där du inte kan gå ut för att köpa ett kontantkort. För sådana kunder, online säljare har säkerställt att avgiften som tas ut i kort uttalande inte på något sätt återspeglar arten och namnet på handlaren eller den produkt som beställts. Detta innebär att även om din fru har tillgång till ditt bankkonto eller dina kreditkortsuppgifter, kan de inte ta reda på vad som var den avgift som faktiskt gjorts för! Du är fri att koka upp någon historia om de någonsin ta reda på.

Sex docka är ett bra sätt att krydda ditt sexliv och det ser till att du kan härleda nöjen i livet som annars skulle vara otillgänglig för dig. Det kan fungera som en partner när du vill göra den stygga men din make är obekväm eller helt enkelt inte i den.